Evente/lajme

News Ekonomia

Karriera dhe punësimi, këshillat e një kryebashkiaku

Fabrizio Baldassarre sapo është zgjedhur kryetari i bashkisë në Santeramo të Rajonit të Puglia-s. Profesori i Fakultetit të Ekonomisë në UKZKM është njëkohësisht edhe ekspert në përzgjedhjen dhe vlerësimin e burime njerëzore, prandaj i kërkuam disa këshilla për studentët që synojnë të pozicionohen në tregun e punës.

Lexo më shumë

Ja si UKZKM ndihmon studentët e Ekonomisë

Formimi i studentëve të Ekonomisë pranë Unviersitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” i ka ndihmuar një pjesë e të të diplomuarve të zënë vënde kyçe në bizneset shqiptare dhe ndërkombëtare, si dhe në institucionet e administratës publike.

Lexo më shumë

Diplomime në UKZKM

Muaji korrik u shënoi përfundimin e studimeve për një pjesë të mirë të studentëve të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”. Sezoni veror karakterizohet me ceremonitë e diplomimit në Fakultetet e UKZKM-së.

Lexo më shumë

Studentët e Ekonomikut vizitojnë Doganën e Tiranës

Detyrimet e mbledhura nga doganat dhe tatimet janë ushqimi kryesor i buxhetit të shtetit. Për këtë arsye, UKZKM përzgjodhi Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave dhe Doganën e Tiranës për t’i njohur në praktikë, studentët e ekonomisë me rëndësinë e kësaj strukture në mbikqyrjen e tregëtisë ndërkombëtare të Republikës së Shqipërisë.

Lexo më shumë

Bashkëjetesa e minoriteteve etnike

“Diversiteti, bashkëjetesa dhe politikbërja” bashkoi në një konferencë ndërkombëtare profesorë të shquar të Universiteteve të Oksfordit, të Coventry-t, të Jeruzalemit dhe të Universiteteve italiane.

Lexo më shumë