Evente/lajme

News Farmacia

Diplomime në UKZKM

Muaji korrik u shënoi përfundimin e studimeve për një pjesë të mirë të studentëve të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”. Sezoni veror karakterizohet me ceremonitë e diplomimit në Fakultetet e UKZKM-së.

Lexo më shumë

Doktoraturat e para në UKZKM

Përfundoi më 17 korrik 2017, edicioni i parë i Doktoratës në “Shëndet publik, diagnozë molekulare e sëmundjeve infektive dhe farmakovigjilancë” të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Lexo më shumë