Fakulteti

Fakulteti

Fakulteti i Mjekësisë

Fakulteti i Mjekësisë dhe Kirurgjisë pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” është ndër të parët në vend përsa i përket arsimit universitar privat dhe synon kujdesin dhe shëndetin e personave. Fakulteti i Mjekësisë ofron degë të niveleve të ndryshme si: Bachelor në Fizioterapi dhe Infermieristikë; cikli 6-vjeçar në Mjekësi të përgjithshme dhe Odontoiatri dhe Proteza Dentare; si dhe mastera të nivelit të I-rë dhe të II-të.

Universitetit Katolik bashkëpunon me Universitetin e Romës Tor Vergata dhe zbaton të njëjtin kurrikulum dhe në përfundimin e studimeve lëshohet diplomë e përbashkët, e vlefshme në Shqipëri, Itali dhe në vendet e Bashkimi Evropian.

Dekan i Fakultetit të Mjekësisë dhe Kirurgjisë

Prof. Giovanni ARCUDI
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ; Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Zv. Dekan i Fakultetit të Mjekësisë dhe Kirurgjisë

Prof. Ass. Arvin DIBRA
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Kursi i Studimeve në Mjekësi dhe Kirurgji

Koordinatore

Renata SHKJEZI MD, PHD
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sekretaria Didaktike

Znj. Ligerta NAZERAJ
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Znj. Diljana DUSHKU
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Kursi i Studimeve në Odontoiatri dhe Protezë Dentare

Koordinatore

Znj. Prunela POLIÇI
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sekretaria Didaktike

Znj. Klarita MARGA
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Znj. Anjeza MYRTEZA
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Kursi i Studimeve në Fizioterapi dhe Infermieri

Koordinatore

Znj. Emanuela PRENDI
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sekretaria Didaktike

Znj. Mirela MUSTEQJA
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Koordinatore Infermieria Elbasan

Elena SPINI
Tel: +355 54253347
Fax: +355 54253347
E-mail Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.


Sekretaria Didaktike Elbasan

Enereida OMERI
Tel: +355 54253347
Fax: +355 54253347
E-mail Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Brochurë Informative Mjekësi dhe Odontoiatri

Brochurë Informative Fizioterapi dhe Infermieristikë