Evente/Lajme

Evente/Lajme

Gjuha gjermane në Qendrën Universitare të Gjuhëve ZKM

Kompanitë e mëdha evropiane, në veçanti ato gjermane parapëlqejnë shpeshherë që të përzgjedhin stafin e tyre midis të diplomuarve UKZKM. Për t'ju përgjigjur kërkesës së tregut dhe për të formuar të rinj të përgatitur, Qendra Universitare e Gjuhëve “Zoja e Këshillit të Mirë realizoi një takim me institutin Goethe-Zentrum në Tiranë.

Lexo më shumë

NJË DITË NË UNIVERSITET

Qendra Universitare e Gjuhëve e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të mirë” priti në datat 6 dhe 7 Prill 2017 nxënësit e shkollës 9- vjeçare jopublike të Durrësit, “Vinçenc Prendushi”. Nxënësit u njohën me programet dhe veprimtarinë e Qendrës Universitare të Gjuhëve ZKM, në kuadër të aktivitetit të përvitshëm “Një ditë në Universitet”.

Lexo më shumë