Sekretaritë

Sekretaritë

Sekretaria Mesimore

Sekretaria mësimore është një shërbim në funksion të studentëve për informacione të ndryshme që i përkasin proçesit mësimor, dokumentave të regjistrimit, provimeve, kërkesave dhe lëshimeve të çertifikatave të ndryshme si dhe menaxhimit të proçesit mësimor. Të gjitha degët mësimore pranë Univerisitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” kanë sekretarinë përkatëse ku mund t’i drejtoheni për informacione të ndryshme duke kontaktuar në adresat e mëposhtme.

Kryesekretare Mësimore  
Liliana MEMAJ
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sekretaria Mësimore e Mjekësisë
Ligerta NAZERAJ
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Diljana DUSHKU
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sekretaria Mësimore e Odontoiatrisë dhe Proteza Dentare
Klarita MARGA
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Anjeza MYRTEZA
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sekretaria Mësimore e Fizioterapisë dhe Infermieristikës
Mirela MUSTEQJA
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sekretaria Mësimore e Infermieristikës - Selia Elbasan
Enereida OMERI
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: e.omeriQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Sekretaria Mësimore e Farmacisë
Liljana MEMAJ
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sekretaria Didaktike e Economisë dhe Shkencave Politike
Diana HILA
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.