Fakulteti

Fakulteti

Fakulteti i Shkencave të Aplikuara

Programe Studimi në Arkitekturë dhe Inxhinieri Ndërtimi dhe Mjedisi.

 

Koordinatore e Programeve të Studimit

Elva MARGARITI
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.