Fakulteti

Fakulteti

Fakulteti i Farmacisë

Fakulteti i Farmacisë në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” ofron për studentët një formim të plotë teoriko praktik, i aftëson ata me njohuri të përgjithshme dhe profesionale në fushën e kërkimeve shkencore, në prodhimin e barnave, në marrëdhëniet me pacientin si dhe në marrëdhëniet me aktorë të ndryshëm të strukturave të sistemit shëndetësor. Në përfundim të studimeve, Universiteti lëshon diplomë të përbashkët në bashkëpunim me partnerin italian, Universitetin e Studimeve  të Barit “Aldo Moro”.

Dekan i Fakultetit të Farmacisë
Prof. Carlo De Giuli MORGHEN
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291

Zv. Dekan i Fakultetit të Farmacisë
Prof. Roberto PERRONE
Tel: +355 42 273 290 
Fax: +355 42 273 291

Koordinatore
Silvi BOZO 
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sekretaria Didaktike
Liljana MEMAJ
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.