Evente/Lajme

Evente/Lajme

NJË DITË NË UNIVERSITET

Qendra Universitare e Gjuhëve e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të mirë” priti në datat 6 dhe 7 Prill 2017 nxënësit e shkollës 9- vjeçare jopublike të Durrësit, “Vinçenc Prendushi”. Nxënësit u njohën me programet dhe veprimtarinë e Qendrës Universitare të Gjuhëve ZKM, në kuadër të aktivitetit të përvitshëm “Një ditë në Universitet”.

Më shumë

Kongresi ne Milano, Itali

Kongresi i Dytë ndërkombëtar i Studimeve hermeutike rreth Simbolit, mitit dhe “modernitetit të së lashtës” në Letërsinë italiane dhe në Arte nga Rilindja deri në ditët e sotme

Më shumë

South East Europe Centre Exams Managers Meeting

Pas takimit në Cambridge para dy vitesh, në të cilin Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” është përfaqësuar nga Presidenti, Atë Daniele Bertoldi dhe ai i vitit të kaluar në Napoli me titull South East European conference for CEM, në të cilin ka marrë pjesë Drejtori i Përgjithshëm i Universitetit Atë Jerome Ndo Mih, në Bukuresht - Rumani, me 12-13 tetor 2016 është zhvilluar takimi me titull South East Europe  Centre Exams Managers Meeting...

Më shumë