News/evente

Lajme të tjera të rëndësishme

Fitoftë më i miri!

Arkitektë, inxhinierë, ekonomistë, mjekë, farmacistë, stomatologë, fizioterapistë dhe infermierë të ardhshëm. Është koha kur të rinjtë fillojnë të materializojnë ëndrrat për të ardhmen e tyre.

Lexo më shumë

Karriera dhe punësimi, këshillat e një kryebashkiaku

Fabrizio Baldassarre sapo është zgjedhur kryetari i bashkisë në Santeramo të Rajonit të Puglia-s. Profesori i Fakultetit të Ekonomisë në UKZKM është njëkohësisht edhe ekspert në përzgjedhjen dhe vlerësimin e burime njerëzore, prandaj i kërkuam disa këshilla për studentët që synojnë të pozicionohen në tregun e punës.

Lexo më shumë

Ja si UKZKM ndihmon studentët e Ekonomisë

Formimi i studentëve të Ekonomisë pranë Unviersitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” i ka ndihmuar një pjesë e të të diplomuarve të zënë vënde kyçe në bizneset shqiptare dhe ndërkombëtare, si dhe në institucionet e administratës publike.

Lexo më shumë

Diplomime në UKZKM

Muaji korrik u shënoi përfundimin e studimeve për një pjesë të mirë të studentëve të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”. Sezoni veror karakterizohet me ceremonitë e diplomimit në Fakultetet e UKZKM-së.

Lexo më shumë