Orientimi dhe Karriera

Orientimi dhe Karriera

UNIKZKM pjesë e Panairit “Studiare in Italia”

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” ishte pjesë e panairit “Studiare in Italia”, i organizuar nga Instituti Italian i Kulturës, nën kujdesin e Ambasadës Italiane në Tiranë. Në këtë panair të përvitshëm morën pjesë universitete nga rajone të ndryshme të Italisë. Mes tyre ishte i pranishëm edhe UNIKZKM

Më shumë

Këshillimi i karrierës – Tur i UNIKZKM në shkollat e mesme të Shqipërisë

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” ka nisur të kryejë proçesin e këshillimit dhe informimit për nxënësit maturantë në gjimnazet publike dhe private të mbarë vendit. Një ekip nga universiteti udhëton në qytete të ndryshme të Shqipërisë, ku zhvillon takime informuese dhe bashkëbisedime me maturantët me qëllim orientimin e tyre drejt zgjedhjeve të së ardhmes.

Më shumë

Ditët e hapura

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon në datat 8 prill – 22 prill – 13 maj  ditët e hapura. Kampusi universitar do të qëndrojë i hapur për të interesuarit nga ora 09.00 deri në orën 14.00. Ju mirëpresim!

Më shumë

Artikuj te tjere...

  1. Orientimi dhe Karriera