Summer School

Summer School

Summer School – Edicioni i dytë

Qendra Evropiane e Shkencës për Paqe, Integrim dhe Kooperim dhe Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”organizojnë Summer School-in “War, reconstruction and establishment of peace: from the roots of war to the establishment of a lasting Peace”.

Lexo më shumë