Evente/lajme

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon më 15 Maj 2019, ora 16.30, seminarin e titulluar: “Aksesibiliteti si burim për vlerësimin e trashëgimisë kulturore”.

Do të referojë Prof. Antonio Lauria nga Departamenti i Arkitekturës, Universiteti i Studimeve të Firences. Gjithashtu, do të diskutojnë mbi temën Alessandra Bertini Malgarini, Drejtoreshë e Institutit Italian të Kulturës dhe Prof. Alessandro Rinaldi i Departamentit të Arkitekturës, Universiteti i Studimeve të Firences.

Pjesëmarrja është e hapur për studentë, profesionistë të fushës, brenda dhe jashtë kampusit universitar. Në përfundim janë parashikuar ndërhyrje apo pyetje nga pjesëmarrësit.

Veprimtaria do të zhvillohet tek Aula B107 dhe realizohet në kuadër të Ciklit të Dytë të Seminarëve Ndërdisiplinorë UKZKM.