Evente/lajme

News Ekonomia

Leksion i hapur – Rëndësia e statististikave në Shqipëri

“Statistika si instrument matës dhe mbështetës për zhvillimin ekonomiko-social dhe programimin shëndetësor në Shqipëri”. Kjo është tema e një Leksioni të Hapur që u mbajt pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”. Leksioni pati për qëllim pasqyrojë rëndësinë që ka aplikimi i statistikave në programimin shëndetësor, ekonomik dhe social të një vendi.

Lexo më shumë

Konferenca “Liria e inciativës ekonomike dhe tregut”

Me datë 27 maj 2016 në orën 09.30, pranë Aula Magna-s të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” u zhvillua Konferenca “Liria e inciativës ekonomike dhe tregut”.

Eventi u organizua nga Universiteti Katolik ZKM në kuadrin e aktiviteteve të Fakultetit të Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale.

Lexo më shumë