Stafi

Prof. Vittorio Teotonico  

Dekani

 

Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe të Ndërmarrjeve

 

Dott.ssa Najada Firza

Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe të Ndërmarrjeve
Contatti:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Dott.ssa Graziana Galeone

Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe të Ndërmarrjeve
Contatti: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

 

Dott. Mitat Dautaj

Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe të Ndërmarrjeve
Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  

 

Dott. Edi Dragusha

Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe të Ndërmarrjeve
Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

 

Dott.ssa Bardhë Karra 

Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe të Ndërmarrjeve
Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  

 

Dott.Valerio de Luca

Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe të Ndërmarrjeve
Contatti:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Departamenti për strategjitë Bioekonomike në Bashkimin Evropian dhe në Ballkan 

 

Dott.ssa Antonella Biscione

Departamenti për strategjitë Bioekonomike në Bashkimin Evropian dhe në Ballkan
Contatti: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Dott. Claudio D’Alonzo

Departamenti për strategjitë Bioekonomike në Bashkimin Evropian dhe në Ballkan
Contatti: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

 

Dott.ssa Natalina Hoti

Departamenti për strategjitë Bioekonomike në Bashkimin Evropian dhe në Ballkan 
Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Dott.ssa Edlira Bejko

Departamenti për strategjitë Bioekonomike në Bashkimin Evropian dhe në Ballkan
Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.    

 

Dott.ssa Elona Mëhilli

Departamenti për strategjitë Bioekonomike në Bashkimin Evropian dhe në Ballkan 
Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Dott.ssa Elsa Dedndreaj

Departamenti për strategjitë Bioekonomike në Bashkimin Evropian dhe në Ballkan 
Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 
 

Qendra e Studimeve të Ekonomive të vendeve në Tranzicion 

 

 Dott. Emiljan Karma

Qendra e Studimeve të Ekonomive të vendeve në Tranzicion 
Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Dott.ssa Albana Tole

Qendra e Studimeve të Ekonomive të vendeve në Tranzicion
Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Dott.ssa Laura Yzeiraj

Qendra e Studimeve të Ekonomive të vendeve në Tranzicion
Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Dott.ssa Enilsa Magjistari

Qendra e Studimeve të Ekonomive të vendeve në Tranzicion
Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Dott.ssa Fjoralba Sharra

Qendra e Studimeve të Ekonomive të vendeve në Tranzicion
Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Dott.Simone Nuzzo

Qendra e Studimeve të Ekonomive të vendeve në Tranzicion
Contatti: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.