Evente/lajme

Në datat 4, 5 dhe 6 Prill 2017, pranë Aula Magna-s, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” u mbajtën ceremonitë e diplomimit në Programet e Studimit Infermierikë, Fizioterapi, Odontoiatri dhe Protezë Dentare dhe Farmaci. Diplomimet u zhvilluan në prani të komisionit të diplomimit, kryesuar përkatësisht nga Dekani i Fakultetit të Mjekësisë, Prof. Giovanni ARCUDI dhe Dekami i Fakultetit të Farmacisë, Prof. Carlo De Giuli MORGHEN.