Evente/lajme

Njoftohen të gjithë studentët e fakultetit të farmacisë së Universiteti Katolik “Zoja e Keshillit të Mirë” ka aktivizuar programet e Tutorazhit Didaktik. Ky projekt ka si synim primar të ndihmojë studentët të përmirësojnë aftësitë e tyre për të studiuar dhe përvetësuar më mirë lëndën përkatëse duke rritur rendimentin dhe lehtësuar kalueshmërinë në provime. Përgjegjësit e secilës lëndë janë në dispozicion në oraret dhe ditët e afishuara në tabelën e njoftimeve të farmacisë.

LËNDA

PËRGJEGJËS

E-MAIL

VËNDI

CHIMICA GENERALE AD INORGANICA

Dr. Federica Degliangeli Dr.Elena Capparrelli

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.      Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Takim nëpërmjet e-mail

CHIMICA ORGANICA

Dr.Ilir Pecnikaj

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Takim nëpërmjet e-mail

BIOCHIMICA GENERALE

Dr.Ridvan Nepravishta

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Takim nëpërmjet e-mail

BIOCHIMICA METABOLICA E FUNZIONALE

Dr.Ridvan Nepravishta

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Takim nëpërmjet e-mail

FARMACOLOGIA E FARMACOTERAPIA

Dr.Malvina Hoxha      Dr.Roberta Capogrosso  Dott.ssa Irsida Mehmeti

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.';document.getElementById('cloak0edb32f342fc33ce0279ff16cdc7d21f').innerHTML += ''+addy_text0edb32f342fc33ce0279ff16cdc7d21f+'<\/a>';

Takim nëpërmjet e-mail

CHIMICA FARMACEUTICA E TOSSICOLOGICA 1

Dr.Elena Capparreli     Dott.ssa Eftiola Pojani

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.   Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Takim nëpërmjet e-mail

PRINCIPI DI ANALISI QUANTITATIVA E LABORATORIO DI ANALISI DEI MEDICINALI 2

Dott.ssa Arviola Hodaj

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ';document.getElementById('cloak5f2e4a90c8b1f8e0a9bbd8e046d02e2e').innerHTML += ''+addy_text5f2e4a90c8b1f8e0a9bbd8e046d02e2e+'<\/a>';

Takim nëpërmjet e-mail

CHIMICA FARMACEUTICA E TOSSICOLOGICA 2

Dr.Elena Capparreli     Dr.Federica Degliangeli

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.';document.getElementById('cloak70c1f6958df00ef8a82f529a978b59da').innerHTML += ''+addy_text70c1f6958df00ef8a82f529a978b59da+'<\/a>';

Takim nëpërmjet e-mail

TOSSICOLOGIA

Dott.ssa Eftiola Pojani

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Takim nëpërmjet e-mail

LABORATORIO DI IDENTIFICAZIONE DEI FARMACI 3

Dott.ssa Arviola Hodaj Dr.Ilir Pecnikaj

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.';document.getElementById('cloak5b06ff3f35bb96b8f395101d5d86cf71').innerHTML += ''+addy_text5b06ff3f35bb96b8f395101d5d86cf71+'<\/a>';

Takim nëpërmjet e-mail

TECNOLOGIA,SOCIOE. E LEGIS.FARMACEUTICA 1

Dott.ssa Silvi Bozo

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Takim nëpërmjet e-mail

TECNOLOGIA,SOCIOE. E LEGIS.FARMACEUTICA 2

Dott.ssa Irsida Mehmeti

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Takim nëpërmjet e-mail

CHIMICA TOSSICOLOGICA

Dott.ssa Silvi Bozo

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Takim nëpërmjet e-mail