Evente/lajme

News Farmacia

Diplomime në Farmaci – Nëntor 2015

Më 27 nëntor 2015, në prani të Dekanit të Fakultetit të Farmacisë, Carlo De Giuli Morghen dhe të anëtarëve të tjerë të Komisionit të diplomimit, u mbajt sesioni i diplomimit të studentëve të mëposhtëm të Degës së Farmacisë:

Lexo më shumë