Evente/lajme

News Mjekesia

Specializime afatgjata në Mjekësi

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” shpall konkursin (Plotësim i vendeve të lira) për Programe Specializimi afatgjata të “Ciklit të Tretë”, në fushën e mjekësisë dhe të zhvilluara në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Romës “Tor Vergata”.  

Lexo më shumë

Spitalet gjermane zgjedhin infermierët UKZKM

Qendra Spitalore “Schön” në Mynih të Gjermanisë punëson 6 Alumni (ish studentë) të Programit të Studimit në Infermieristikë, UKZKM. Fituesit e pozicionit të infermierit në Gjermani janë: Marinela Tirtja, Martilda Kurti, Aspasi Bizhoti, Iliada Haxhillari - diplomuar në UKZKM, Tiranë dhe Esmeralda Xeka, Ledjo Jonuzanj – diplomuar në UKZKM,  Elbasan.

Lexo më shumë

Mjekësi Përse ta zgjedhësh?

Mjekësia studiohet vetëm nëse ke pasionin dhe dëshirën e duhur për t’iu përkushtuar vlerës më të lartë njerëzore: shëndetit. Mjeku i ardhshëm duhet të jetë i vetëdijshëm se ky profesion kërkon jo vetëm njohuritë shkencore, por mbi të gjitha etikën për të krijuar një marrëdhënie njerëzore me pacientin.

Lexo më shumë

Punësimi, një prioritet

6 ish studentë të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” janë zgjedhur për t’u punësuar pranë poliklinikave të “OasiMedica” në Torino të Italisë. Kanë qenë vetë përfaqësuesit e këtyre stukturave shëndetësore që intervistuan pranë UKZKM-së, 15 kandidatë.

Lexo më shumë