Evente/Lajme

Ministria e Arsimit në Gjermani njeh automatikisht, pa asnjë dokumentacion tjetër plotësues,  Diplomat e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”. Provë e këtij lajmi është e diplomuara jonë Vjosana Hanko në programin e studimit në Infermieristikë, e cila menjëherë pas arritjes së njohjes së Gjuhës Gjermane, është punësuar nga Spitalit universitar shtetëror i Schlesëig-Holstein në Gjemani dhe ka marrë Çertifikatën e njohjes së Diplomës nga Ministria gjermane.

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, falë cilësisë dhe standarteve të tij evropiane u hap dyert të sigurta punësimi të gjithë të diplomuarve të tij, kudo në Evropë.