Evente/Lajme

Qendra Universitare e Gjuhëve e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, në Ditën e Hapur më 19 maj 2018, ka mirëpritur maturantë nga rrethe të ndryshme të Shqipërisë, duke iu ofruar mbështetje të lartë profesionale për Kurset e Gjuhës Italiane, në përgatitje të frekuentimit të vitit të ri akademik. Qendra ofron kurse të të gjitha niveleve gjuhësore dhe Kurs Gjuhe Specialiteti në fushat e ndryshme.