Selitë (Tirana, Elbasan)

Selitë (Tirana, Elbasan)

Selitë

Fondacioni Zoja e Këshillit të Mirë
Kompleksi Spitalor Universitar "Zoja e Këshillit të Mirë"
Rr. Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 422 73 290
e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Web: www.fzkm.org

Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"
Kompleksi Spitalor Universitar "Zoja e Këshillit të Mirë"
Rr. Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 422 73 290
e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Web: www.unizkm.al

Selia Elbasan, Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"
Fakulteti i Mjekësisë, Dega Infermieristikë
Rruga "11 Nëntori" Elbasan
Tel: +355 54 25 3347
e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Web: www.unizkm.al

Klinika Univerisitare e Odontoiatrisë "Zoja e Këshillit të Mirë"
Kompleksi Spitalor Universitar "Zoja e Këshillit të Mirë"
Rr. Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 422 73 294
e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Web: www.fzkm.org

Qendra e Rehabilitimit dhe Mjekësisë Sportive
Kompleksi Spitalor Universitar "Zoja e Këshillit të Mirë"
Rr. Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 422 73 296
e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Web: www.fzkm.org

Poliambulanca "Atë Luigji Monti"
Rruga e Kavajes 120, Tiranë
Tel: +355 42 223 906
Web: www.fzkm.org