News/evente

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” shpall konkursin (Plotësim i vendeve të lira) për Programe Specializimi afatgjata të “Ciklit të Tretë”, në fushën e mjekësisë dhe të zhvilluara në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Romës “Tor Vergata”.  

  1. Kirurgji e Përgjithshme
  2. Ortopedi dhe Traumatologji
  3. Mjekësi Transfuzionale
  4. Gastroenterologji
  5. Gjinekologji dhe Obstetrikë
  6. Anesteziologji, Reanimacion dhe Terapi Intensive
  7. Shkenca të të Ushqyerit
  8. Kardiokirurgji

Shkarko link PDF