News/evente

Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" dhe Ambasada Italiane në Tiranë bashkohen për të përforcuar bashkëpunimin kulturor dhe promovimin e gjuhës italiane në Shqipëri.

Rektori i Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë", Prof. Bruno Giardina dhe Ambasadori italian në Tiranë, Alberto Cutillo firmosën një marrëveshje bashkëpunimi në kuadër të projekteve dhe iniciativave të përbashkëta parashikuar për muajt e ardhshëm!