News/evente

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” fton maturantët në aktivitetin “Infermier për një ditë në UKZKM”.

Kjo veprimtari organizohet nga dega e Infermirisë e Fakultetit të Mjekësisë dhe do të mbahet më datë 1 Korrik 2019, në orën 09:00, pranë Sallës së Simulimit të Universitetit.