News/evente

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” fton maturantët në aktivitetin “Rehabilito si Fizioterapist në UKZKM”.

Kjo veprimtari organizohet nga dega e Fizioterapisë e Fakultetit të Mjekësisë dhe do të mbahet më datë 1 Korrik 2019, në orën 11:00, pranë Qendrës së Rehabilitimit dhe Mjekësisë Sportive, në Universitet.