News/evente

Për shkak të tërmetit, informojmë të gjithë studentët se nuk do të zhvillohen leksione për ditën e sotme, e martë 26.11.2019 dhe nesër, e mërkurë 27.11.2019, në bazë të Udhëzimit të Ministrisë së Arsimit.