Placement

European Agjensi për një klient të saj, ofron mundësi punësimi brenda vendit në një nga klinikat më prestigjoze me kriteret e mëposhtme: 

·         Mjekë të përgjithshëm

·         Infermierë të përgjithshëm

·         Teknik Laboratori

·         Neurologe  

·         Fizioterapiste

 

Criteret:

·         Mosha – deri në 40 Vjeç

·         Experienca e punës nuk është kriter përzgjedhës

·         Gjinia femërore ka përparësi

·         Gjuha Italiane prioritet

·         Gjuhe angleze nëse nuk ka Italisht

·         Edhe nëse nuk është liçensuar ende për ndonjë kandidat  me rezultate të larta bëhen përjashtime.

 

Benefite:

·         Kontrate pune të rregullt

·         Sigurancione shëndetsore

·         Benefite në baze të performancës

·         Leje të pagueshme vjetore

·         Trajnimi nga doktorët e huaj më në ze

·         Paga starton nga 400– 750 Eur

 

Luten kandidatët e interesuar të sjellin CV e tyre në adresëQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., brenda datës 2 nëntor 2016, dhe intervistat do zhvillohen në datat 3-4 nëntor.