Shërbime Kancelarie

Shërbime Kancelarie

Shërbime Kancelarie

Shërbimi i kancelarisë, vendosur në ambientet e Kampusit Universitar “Zoja e Këshillit të Mirë”, është një shërbim që u ofrohet studentëve përgjatë gjithë zhvillimit të proçesit mësimor në universitet. Kopisteria ofron shërbime të ndryshme si: fotokopje, stampime, skanime, lidhje, plastifikim, dërgime e-mail e shumë të tjera.

Për shërbime dhe më shumë informacione kontaktoni:
Alfred Dragusha
Tel: +355 42 273 290
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.