News

News

“Fighting for Peace” tek Kodrat e Liqenit

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe qytetarët e Tiranës vrapuan në emër të paqes tek Kodrat e Liqenit Artificial. Fighting for Peace, aktiviteti i organizuar nga Cespic (Qendra Europiane e Shkencës për Paqe, Integrim dhe Bashkëpunim) stukturë e Universitetit Katolik ZKM kishte qëllim përhapjen e kulturës mbi paqen.

Lexo më shumë

Të vrapojmë për paqen

Të luftojmë sëbashku për paqen, duke vrapuar të djelën e 21 Tetorit 2018 tek Liqeni Artificial në Tiranë. Fighting for Peace është një nisëm e Qendrës Europiane të Shkencës për Paqe, Integrim dhe Bashkëpunim (CESPIC), stukturë e Universitetit Katolik ZKM.

Lexo më shumë

Lufta kundër urisë, ligji që ndihmon njerëzit e varfër.

Inovacionet janë po aq të rëndësishme për një universitet, si dhe për arsimin akademik të studentëve. Për këtë arsye, Qendra Evropiane për Paqe, Integrim dhe Bashkëpunim (CESPIC), në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, organizoi tryezën e rrumbullakët me titull “Ligji italian kundër abuzimit të ushqimit dhe ndikimin mbi varfërinë”.

Lexo më shumë