Fakulteti

Fakulteti

Fakulteti i Shkencave të Aplikuara

Programet e reja mësimore janë ndërtuar sipas direktivave evropiane të formimit akademik dhe profesional dhe janë hartuar me vizionin e  kompletimit të një figure shumëdimensionale profesionale së bashku me stafin akademik të Universitetit të Firences, bashkëpuntor në këto Programe Studimi.

Programi I Studimit Master i Shkencave në Arkitekturë zhvillohet si një cikël unik 5-vjeçar dhe përmban 300 kredite. Në këtë cikël, studenti merr njohuri specifike teorike-teknike  të projekteve, territorit dhe mjedisit, të ndërtimeve te strukturave e teknollogjive arkitektonike. Universiteti i Firences sjell në këtë kurs dhe ekselencën  e profesorëve dhe bagazhin profesional e didaktit të Restaurimit të Monumenteve.

Programi i studimit Bachelor, 3 vjecar dhe 180 kredite CFU, i përcaktuar si Inxhineri Ndërtimi dhe Mjedisi, sjell një përgatitje bazë me spektër të gjërë dhe që mundëson në vijim angazhime profesionale dhe akademike.

Koordinatore e Programeve të Studimit
Klenisa Galica
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Sekretaria Didaktike
Jorida Rexhepi
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Broshura Fakulteti i Shkencave të Aplikuara