Fakulteti

Fakulteti

Fakulteti i Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale

Fakulteti i Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale pranë Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" është ndër kurset e para që nisën në vitin e parë akademik 2004-2005 pranë këtij institucioni privat. Mësimdhënia është e pasur dhe i plotëson kërkesat e tregut të sotëm në Shqipëri dhe në Evropë, duke ofruar degë të ndyshme si Bachelor, Master i Shkencave, Mastera të nivelit të I dhe II. Kurrikulat dhe programet e studimeve në Universitetit katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" janë programet e njëjta arsimore me Universitetin e Barit "Aldo Moro" dhe në përfundim të studimeve lëshohet diplomë e përbashkët.

Dekan i Fakulteti të Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale
Prof. Vittorio Teotonico 
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail:  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Koordinatore 
Dott.ssa  Bardhe Karra
Tel: +355 42 273 290 
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.   

Sekretaria Didaktike
Jorida Rexhepi
Tel: +355 42 273 290
Fax: +355 42 273 291
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

 Broshura Fakulteti i Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale