Kampuset e Universitetit

Kampuset e Universitetit

Rezidenca Universitare Elbasan

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, për studentët që ndjekin studimet në degën e Infermierisë së përgjithshme në Elbasan, ofron një rezidencë universitare për studentet femra të cilat vijnë nga qytete të ndryshme. Strukutra është me kushte dhe standarte bashkëkohore dhe ofrojnë shërbime shumë të mira jetese dhe sigurie. Konvikti ka 10 dhoma dyshe dhe ofron kushte të rehatshme dhe nje ambient shlodhës dhe argëtues gjatë gjithë vitit akademik.

Për më shumë informacione kontaktoni në numrin e telefonit : +355 54 25 3347.