Orientimi dhe Karriera

Orientimi dhe Karriera

Dyer të hapura në UKZKM

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” hap çdo vit dyert me qëllim informimin e nxënësve të shkollave të mesme mbi jetën universitare, si dhe për t’i ardhur në ndihmë përmes këshillimit që të bëjnë zgjedhjen e duhur për studimet e larta, duke nxjerr në pah aftësitë e tyre.

Lexo më shumë

Universiteti Katolik ZKM në panairin “Studiare in Italia”

37 institucione akademike italiane si Universitete, Akademi të Arteve dhe Konservatorë prezantuan programet e studimit në panairin “Studiare in Italia”, më 24 mars në Tiranë. Në këtë event të organizuar nga Instituti Italian i Kulturës, nën kujdesin e Ambasadës Italiane në Tiranë, ishte i pranishëm edhe Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Lexo më shumë

Këshillimi i karrierës- pse të zgjedhësh UKZKM!

Prioriteti ynë është që të formojmë studentë të kualifikuar dhe të gatshëm për tregun e punës. Përmes proçesit të këshillimit të karrierës, maturantët njihen më nga afër me programet e studimit që ofron Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Lexo më shumë