Drejtor

Raul Caruso, i arsimuar në Napoli (MA), Luven (Msc) dhe Milano (PhD), aktualisht është i anëtarësuar në Universitetin Katolik Sacro Cuore, ku është profesor i ekonomisë së Paqes, Ekonomisë Ndërkombëtare dhe Ekonomisë së Krimit. Lexo më shumë: drejtor...