Mjekësi


Genadi Mero - Mjekësi

Genadi Mero: filloi karrierën e tij universitare në UKZKM duke u diplomuar me notë maksimale në vitin 2012 në "Mjekësi dhe Kirurgji". Përfundoi Specializimin në Kirurgji në Arnsberg të Gjemanisë. Lexo më shumë: genadi mero - mjekësi...

Erinda Dollaku - Mjekësi

Erinda Dollaku e nisi karrierën e saj universitare në UKZKM, duke u diplomuar me notë maksimale në vitin 2010 në "Mjekësi dhe Kirurgji". Përfundoi Specializimin në Mjekësi Fizike dhe Rehabilituese në Universitetin e Romës "Tor Vergata". Lexo më shumë: erinda dollaku - mjekësi...

Xheni Voloti - Mjekësi

Xheni Voloti kreu studimet universitare në UKZKM në periudhën 2009-2015 në degën "Mjekësi dhe Kirurgji". Aktualisht është duke ndjekur vitin e dytë të specializimit në Kardiologji në kampusin Benjamin Franklin-Charité në Berlin, ku fillimisht kreu studimet e doktoratës. Lexo më shumë: xheni voloti - mjekësi...