Odontoiatri


Eda Fani - Odontoiatri

Eda Fani, ish-studente e gjeneratës së parë të programit "Odontoiatri dhe proteza dentare" u diplomua me rezultate maksimale në UCNSBC, në vitin 2010. Në vitin 2011, hapi klinikën e saj ku ofron shërbime të specializuara, veçanërisht në "Ortodonci" dhe "Estetikë Faciale". Lexo më shumë: eda fani - odontoiatri...

Eni Tutulaku - Odontoiatri

Eni Tutulaku u diplomua në korrik të vitit 2011 në "Odontoiatri dhe Proteza Dentare" në UKZKM. Në prill të vitit 2012 ajo u regjistrua në programin 1-vjeçar pasuniversitar në "Progreset në teknologjinë dhe kirurgjinë orale në implantologji dhe kirurgji orale" në Universitetin "Tor Vergata" në Romë. Lexo më shumë: eni tutulaku - odontoiatri...

Eriold Dodaj - Odontoiatri

Eriold Dodaj e filloi karrierën e tij universitare në UKZKM, duke u diplomuar në vitin 2010 në "Odontoiatri dhe Proteza Dentare", me titullin Master në “Ortonjatodonci" në vitin 2017 në UKZKM dhe më pas përfundoi edhe një Master të nivelit të dytë në "Implanto- Proteza Orale ”në Universitetin e Pizës, në Itali. Lexo më shumë: eriold dodaj - odontoiatri...

Amela Muca - Odontoiatri

Amela Muca e filloi karrierën e saj universitare në UKZKM duke u diplomuar në vitin 2011 në "Odontoiatri dhe Proteza Dentare". Më pas, përfundoi studimet Master në “Stomatologji Ruajtëse dhe Estetike" në Universitetin La Sapienza të Romës. Lexo më shumë: amela muca - odontoiatri...