Selia Elbasan


Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” - Selia Elbasan

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” Selia Elbasan, ofron Programin e Studimit në Infermieri. Aktiviteti i saj filloi në vitin 1994 si një Shkollë për Infermierë Profesionistë, përmes një marrëveshjeje të lidhur ndërmjet Ministrisë së Shëndetësisë dhe Kishës Katolike në Shqipëri, duke përditësuar vazhdimisht programet në bazë të normativave Evropiane. Lexo më shumë: universiteti katolik “zoja e këshillit të mirë” - ...