×

AMBIENTI I GRUAS: NGA KLIMA TEK SHËNDETI

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
Unizkm

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon pranë Aula Magna në datën 13 Maj 2022, në orarin 09:00-16:30, konferencën ndërkombëtare “AMBIENTI I GRUAS: NGA KLIMA TEK SHËNDETI”


Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon pranë Aula Magna në datën 13 Maj 2022, në orarin 09:00-16:30, konferencën ndërkombëtare “AMBIENTI I GRUAS: NGA KLIMA TEK SHËNDETI”. Konferenca ka si qëllim vlerësimin e figurës së gruas dhe formati parashikon përfshirjen e disa relatorëve të fakulteteve dhe universiteteve të ndryshme. Argumentat lidhen me jetën e gruas dhe variojnë në argumenta klinikë, ambjentalë dhe ekonomikë.

Ju mirëpresim.


Na ndiqni