×

Konferencën Ndërkombëtare: "Strategjitë e reja për zgjerimin e bashkëpunimit ndërkombëtar për kërkimin infermieristik dhe të profesioneve shëndetësore"

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
Unizkm

Më datë 31 maj 2024, në orën 13:30, në “Aula Magna”, Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" organizon konferencën e gjashtë ndërkombëtare me titull: "Strategjitë e reja për zgjerimin e bashkëpunimit ndërkombëtar për kërkimin infermieristik dhe të profesioneve shëndetësore".


Më datë 31 maj 2024, në orën 13:30, në “Aula Magna”, Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" organizon konferencën e gjashtë ndërkombëtare me titull: "Strategjitë e reja për zgjerimin e bashkëpunimit ndërkombëtar për kërkimin infermieristik dhe të profesioneve shëndetësore".

Përshëndetjet institucionale do të mbahen nga:
Fr. Ruggero Valentini, President i Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë;
Prof. Leonardo Palombi, Rektor i Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.
Prof. Bruno Zappacosta, Dekan i Fakultetit të Mjekësisë, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”;
Znj. Blerina Duka, Presidente e Urdhrit Shqiptar të Infermierëve dhe Profesioneve Shëndetësore, UISH.
Prof. Gennaro Rocco, Drejtor i Qendrës Ndërkombëtare të Kërkimit për Shkencat Infermieristike të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”

Do të diskutojnë mbi temën:
Prof. Joyce Fitzpatrick, Profesor, Case Western University, SHBA;
Prof. Susan Gennaro, Dekane e Kolegjit të Bostonit, SHBA;
Prof. Wendy Budin (SHBA) Zv. Rektore dhe Profesore e Infermierisë Rutgers University - Newark
Prof. Maddalena de Maria, Kërkuese shkencore Universiteti “Tor Vergata” i Romës;
Prof. Alessandro Stievano, Koordinator Qendrës së Ekselencës për Kulturën dhe Kërkimin Infermieristik;
Znj. Enkeleda Gjini, PhD, koordinatore e Programit të Studimit të Infermieristikës, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”;
Znj. Emanuela Prendi, PhD, koordinatore e Programit të Studimit të Fizioterapisë, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Znj. Blerina Duka, Presidente e Urdhrit Shqiptar të Infermierëve dhe Profesioneve Shëndetësore, UISH
Z. Florian Spada, PhD, pergjegjës i praktikës klinike të Programit të Studimit të Fizioterapisë, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”

Ju presim!


Na ndiqni