×

Ndërhyrja mjekësore e fiziatrit në pacientët me Demencë

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
Unizkm

Në kuadër të aktiviteteve të projektit “Demenca në Shqipëri: epidemiologjia, terapia farmakologjike dhe përdorimi i antibiotikëve” financuar nga Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit, më datë 18 Mars 2024, ora 15:00, do të mbahet seminari ndërdisiplinor me temë: “Ndërhyrja mjekësore e fiziatrit në pacientët me Demencë” në aula B101 të Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë”.


Në kuadër të aktiviteteve të projektit “Demenca në Shqipëri: epidemiologjia, terapia farmakologjike dhe përdorimi i antibiotikëve” financuar nga Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit, më datë 18 Mars 2024, ora 15:00, do të mbahet seminari ndërdisiplinor me temë: “Ndërhyrja mjekësore e fiziatrit në pacientët me Demencë” në aula B101 të Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë”.
Do të diskutojë mbi temën:
Prof. Calogero Foti, Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë”
Ju presim!


Na ndiqni