×

I vantaggi del lavoro per le persone svantaggiate: il modello italiano delle cooperative sociali di tipo B

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
Unizkm

Më datë 17 maj 2024, në “Aula Magna” të Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" do të mbahet konferenca ndërkombëtare me titull “I vantaggi del lavoro per le persone svantaggiate: il modello italiano delle cooperative sociali di tipo B”.


Më datë 17 maj 2024, në “Aula Magna” të Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" do të mbahet konferenca ndërkombëtare me titull “I vantaggi del lavoro per le persone svantaggiate: il modello italiano delle cooperative sociali di tipo B”. Në këtë aktivitet do të marrin pjesë akademikë, përfaqësues të institucioneve të ndryshme publike dhe private, si dhe profesionistë të cilët do të japin informacione të dobishme tekniko-shkencore, dëshmi të marra në terren dhe përgjigje për pyetjet specifike që do të bëhen nga publiku i pranishëm mbi këtë temë shumë aktuale e cila mund të gjente hapësirë në rritje edhe në politikën shqiptare.


Na ndiqni