×

Informohu mbi Regjstrimet në Universitetin Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"

Data
2020/08/21
Inizio alle
11:00 AM
Fine alle
12:30 PM

Të dashur maturantë,

Ditën e premte, 21 Gusht 2020 prej orës 11:00 deri në 12:30, Sekretaria Didaktike do të jetë online, në dispozicion të pyetjeve tuaja dhe çdo informacion lidhur me regjistrimet pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Na ndiqni në plaformën Google Meet. 

Klikoni “Partecipa” ose "Join now" në https://meet.google.com/nrr-jixg-usj

në 21 Gusht 2020 prej orës 11:00 deri 12:30.

Do të keni mundësinë të pyesni dhe të informoheni për:

- Pranimet në Universitet

- Regjistrimet dhe afatet

- Dokumentacioni i nevojshem

- Programet e Studimit

- Tarifat universitare

Ju mirëpresim!

Seguici su