×

La Rilevanza Strategica della Turchia tra Equilibri Regionali e Conflitti

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
Unizkm

Më 20 mars 2024, CESPIC do të organizojë eventin me titull " La Rilevanza Strategica della Turchia tra Equilibri Regionali e Conflitti ".


Më 20 mars 2024, CESPIC do të organizojë eventin me titull " La Rilevanza Strategica della Turchia tra Equilibri Regionali e Conflitti ". Qëllimi i eventit është të trajtojë dhe diskutojë çështje që lidhen me rolin gjeopolitik të Turqisë në zonën e Mesdheut, duke përfshirë Evropën Juglindore dhe Ballkanin.
Aktiviteti do të mbahet në orën 16:00, Aula B107, Universiteti Katolik "Zoja e Keshillit te Mire".


Na ndiqni