×

Europa kalon nga ZKM

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
Unizkm

Me rastin e ditës së Evropës 9 maj 2024, jeni të ftuar përpara godinës Qendrore të Universitetit për të nderuar himnin e Bashkimit Evropian.


Me rastin e ditës së Evropës 9 maj 2024, jeni të ftuar përpara godinës Qendrore të Universitetit për të nderuar himnin e Bashkimit Evropian.

Eventi do të zgjasë disa minuta dhe do të zhvillohet të enjten 9 maj 2024 ora 13:00 – 13:15.

Ju mirëpresim!


Na ndiqni