×

Seminar online

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
meet.google.com/ioo-qhjq-orc

Takim online "FRANCESCO CELLINI"


Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" organizon takimin virtual "FRANCESCO CELLINI", pjesë e ciklit të aktiviteteve të Fakultetit të Shkencave të Aplikuara, “[email protected]_Mediterraneo”.Takimi virtual do të zhvillohet më 16 Qershor 2021, ora 17:00, në platformën Google Meet  meet.google.com/ioo-qhjq-orc dhe do  të referojë Arkitekti Francesco Fellini.

 Ju mirëpresim!

 


Na ndiqni