×

Seminar ndëruniversitar - Kurba epidemike dhe menaxhimi i rrezikut klinik.

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
meet.google.com/niu-hwzq-xjy

Universiteti Katolik “Zoja e Këshilli të Mirë” në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Romës “Tor Vergata” organizon ditën e premte, 19 shkurt 2021, në orën 09.00 seminarin ndëruniveristar “Kurba epidemike dhe menaxhimi i rrezikut klinik”.


Universiteti Katolik “Zoja e Këshilli të Mirë” në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Romës “Tor Vergata” organizon ditën e premte, 19 shkurt 2021, në orën 09.00 seminarin ndëruniveristar “Kurba epidemike dhe menaxhimi i rrezikut klinik”.

Në nisje të aktivitetit do të përshëndesin me fjalën e tyrë: Prof. Bruno Giardina, Rektor i Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, Prof. Giovanni Arcudi, Dekan i Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit Katolik ZKM, Prof. Rosaria Alvaro Drejtuese e Programit Master në Infermieristikë (Universiteti i Studimeve të Romës “Tor Vergata”) dhe Prof. Gennaro Rocco, Përgjegjës i programeve të studimit Bachelor dhe Master të profesioneve shëndetësore (UKZKM).

Seminari i adresohet studentëve të programeve të studimit në Infermieristikë (Tiranë dhe Elbasan) dhe në Fizioterapi.

Seminari do të zhvillohet në platformën dixhitale Google Meet. Për të marrë pjesë mjafton të lidheni me këtë link meet.google.com/niu-hwzq-xjy.

Na ndiqni