×

Seminar “MENAXHIMI I PANDEMISË NDËRMJET BE-së DHE BALLKANIT”.

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
https://meet.google.com/rcw-asxq-gjp?hs=122&authuser=0

Fakulteti i Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon seminarin online “MENAXHIMI I PANDEMISË NDËRMJET BE-së DHE BALLKANIT”.


Fakulteti i Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon seminarin online MENAXHIMI I PANDEMISË NDËRMJET BE-së DHE BALLKANIT.

Dekan i Fakultetit Prof. Vittorio Teotonico dhe Prof. Nicola Ruccio i Universitetit të Studimeve të Barit “Aldo Moro”do të flasin rreth kësaj teme më datë 03.03.2021, ora 15:30, në google meet: https://meet.google.com/rcw-asxq-gjp?hs=122&authuser=0

 Ju mirëpresim!

Na ndiqni