×

Seminar online

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
meet.google.com/heu-zgyx-nws

"Indikatorët e përshtatshmërisë së përdorimit të barnave dhe sistemeve të kontrollit, të shpenzimeve publike farmaceutike."


Fakulteti i Farmacisë i Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon Seminarin online "Indikatorët e përshtatshmërisë së përdorimit të barnave dhe sistemeve të kontrollit, të shpenzimeve publike farmaceutike."

Takimi online do të zhvillohet më datë 27 Maj 2021, ora 15:00, në platformën Google Meet meet.google.com/heu-zgyx-nws

Do të referojë Prof. Giorgio L. Colombo i Departamentit të Shkencave të Barnave, Universiteti i Pavias.

Ju mirëpresim.

Na ndiqni