×

Seminar online

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
meet.google.com/ues-ndfk-ncc

"MESDHEU I LOUIS I. KAHN"


Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" organizon takimin virtual "MESDHEU I LOUIS I. KAHN", pjesë e ciklit të aktiviteteve të Fakultetit të Shkencave të Aplikuara “[email protected]_Mediterraneo”.
Do të referojë Prof. Roberto Bosi i Universitetit të Studimeve të Firences dhe i Universititeti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”

Takimi virtual do të zhvillohet më 26 Maj 2021, ora 17:00, në platformën Google Meet meet.google.com/ues-ndfk-ncc

Ju mirëpresim!


Na ndiqni