×

Seminar online

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
L’Aula Magna

ALUMNI REUNION 2021


Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” ju fton të bëheni pjesë e takimit “Alumni Reunion 2021”.

Le të takohemi të gjithë bashkë, ish studentë, profesorë, koordinatorë dhe staff, më 19 Nëntor 2021, ora 18:00, Aula Magna në takimin e tretë të Alumni UKZKM!

Ju mirëpresim!


Na ndiqni